2000 TL fazladan vermeye değer mi? Matebook D14 vs Matebook 13 2020

Genel olarak ürettiği akıllı telefonlar ile dikkatleri üzerine çeken Huawei kendi ekosistemini oluşturma tarafında değerli adımlar atıyor. Kısa müddet evvel ülkemizde satışa sunduğu PC yelpazesini genişleten Çinli üretici bir dizi modeli satışa sunmuştu.

Bu modellerden bilhassa Matebook D14 ve Matebook 13 2020 üzerine pek çok soru geldi. Biz de bu yüzden iki laptop modelini karşılaştırma gayeli kısa bir görüntü hazırladık. Dilerseniz bu görüntüye aşağıdan göz atabilirsiniz.

Matebook D14 ve Matebook 13 2020 karşı karşıya

Videoda da görüldüğü üzere hangi notebook’u seçeceğiniz büsbütün size kalmış bir şey. Yani bu dizüstü bilgisayarı alırken ne üzere beklentilerinizin olduğu büyük kıymet arz ediyor.

Eğer D14 işinizi görecekse fazladan 2000 TL vermeniz pek mantıklı olmayacaktır. Ben bilgisayarı ofis işlerim için istiyorum diyorsanız D14 size ziyadesiyle yetecektir. Ayrıyeten dediğimiz üzere pek çok oyun da D14’te şöyle ya da bu türlü çalışıyor.

Lakin bana bir tık daha üzeri, biraz daha âlâ bir performans lazım diyorsanız, o vakit bütçeyi biraz daha arttırarak Matebook 13 2020 almanız hakikat tercih olabilir. Bu noktada karar büsbütün kullanıcıya kalmış durumda.

Başa dön tuşu