Samsung Türkiye’den yeni jenerasyon şarj durağı!

Geri dönüşüme katkı sağlamak için Starcom ve Cheil şirketleri ile birlikte ‘şarj durağı’ projesini başlatan Samsung, İstanbul’daki kimi otobüs duraklarını yeni jenerasyon şarj duraklarına dönüştürdü ve bu proje ile şu ana kadar; kağıt, cam ve plastikten oluşan 180 kilogramlık atığın toplanmasına da katkı sağladı.

Samsung Türkiye’den yeni jenerasyon şarj durağı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Starcom ve Cheil şirketleri ile birlikte geri dönüşüme katkı sağlamak ismine ‘şarj durağı’ projesini başlattı. İstanbul’un Kadıköy ve Beşiktaş ilçelerinde bulunan kimi otobüs duraklarının tasarımları bu proje kapsamında değiştirildi. Proje, gündelik ömürlerinde otobüs beklemek için duraklara gelen vatandaşlarda kısa vadeli şaşkınlık yarattı. Çöplerini durakta bulunan geri dönüşüm kutularına atan vatandaşlar, kablosuz şarj özelliği olan akıllı telefonlarını şarj etmenin keyfine vardılar.

Samsung Türkiye, Starcom ve Cheil Turkey işbirliğiyle hayata geçirilen ve muhtemelen ilerleyen dönemlerde şehrin birçok noktasına entegre edilecek olan bu duraklar ile şu ana kadar; kağıt, cam ve plastikten oluşan 180 kilogramlık atığın toplanmasına da katkı sağladı.

Samsung‘un pazarlama şirketi olarak varlığını devam ettiren Cheil‘ın, görüntü paylaşım platformu Vimeo üzerinden paylaşmış olduğu tanıtım görüntüsünü aşağıdan izleyebilirsiniz.

Samsung’un bu ve buna emsal çevreci tahlilleri hakkındaki fikirlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

Başa dön tuşu